SUNA ACUM

INPACK - TRECUT, PREZENT SI VIITOR

Privim inapoi catre cei 15 ani de activitate in industria ambalajelor. Vom continua sa ne imbogatim portofoliul de clienti si bineinteles gama de produse oferite, pentru a pastra trendul ascendent inregistrat inca de la infiintare si pentru a satisface nevoi din ce in ce mai complexe in ceea ce priveste furnizarea de diverse formate.

INPACK este unul dintre marii producatori de cutii carton, producator ambalaje carton si pentru a le rasplati fidelitatea si increderea acordata de catre clienti, lucram permanent la imbunatatirea interfetei de preluare si gestionare a comenzilor, la modalitatea de obtinere a unui feed-back real si prompt privind ambalajele livrate si, bineinteles, ne preocupa in fiecare clipa atingerea unui nivel calitativ ireprosabil. INPACK produce si livreaza oriunde cutii si ambalaje din carton, realizate din carton ondulat, carton CO3 si carton CO5.

INPACK Bacau isi extinde productia in Europa si livreaza direct catre viitorii clienti occidentali produse din carton, cutii carton si ambalaje carton.

Producator cutii carton, producator ambalaje carton. Livram oriunde.

Datorita conceptului introdus in toate fazele procesului de productie, intelegem perfect nevoile partenerilor nostri. Solicitam calitate desavârsita a materiilor prime si livrari prompte furnizorilor, garantam maxim de daruire si atentie a angajatilor pentru a putea oferi clientilor nostri produse excelente la costuri minime.

In calitate de producatori, verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Ne dorim sa putem livra produsele noastre - cutii si ambalaje carton - cat mai prompt celor ce nu au mult timp la dispozitie si la un pret cat mai bun.